• banner2
  • banner1
  • banner3
  • Quality

    Quality

    Tansah nempatno kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saka saben proses.
  • certificate

    certificate

    CE, RoHS, FCC, Certificate Distribusi saka Serat Mitsubishi Optical
  • Produsen

    Produsen

    Produsèn profesional saka produk cahya fiber optic saklawasé 10 taun. pabrik kita dumunung ing Shenzhen, China.
  • 公司 图片

Sing kita

Shenzhen Kepuai fotoelektrik Technology Co., Ltd  punika Produsèn langsung saka produk cahya fiber optic wiwit 2008.

We kudu  akeh taun saka pengalaman  ing industri lan ajeg bisa karo sawetara paling bergengsi  perancang cahya lan arsitek  ing donya.    

Kanthi kita  kuwat Kapabilitas desain lan engineering lan Staff pinter kita, kita  duwe sumber daya sing kasedhiya kanggo Pabrik kabeh produk kita in-house ing 20,000 kothak mlaku kita ing Longgang distrik Shenzhen, China, Salajengipun, kita duwe  toko proformance ing Huaqiang Utara kanggo klien 'pamriksa gaya . Kita poto percoyo liwat proses Manufaktur kabeh ora mung ateges kita bisa nyedhiyani kaping timbal cendhek ing pesenan saka saingan kita, nanging uga cahya sistem sing ngarang syarat pas kita klien '. 

Dadi apa sing looking kanggo pas metu casino karo star efek cahya, nginstal ugi kolam renang kanthi ngganti werna lampu, utawa Komisi siji-of-a-jenis chandelier for Restaurant kita bisa  nyedhiyani solusi kanggo ketemu karo kabutuhan.

sinau More

kita Patner

10
11
22
23
24
26
27
31
32
33
343
PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Plane

WhatsApp Online Chat !