Fiber Optic lampu, Illuminator, proyektor

Short Description:


  • sumber cahya: 16W RGB
  • serat bandar optic diameteripun: 20mm
  • voltase: AC: 85-265V
  • Detail produk

    Tags Product

    Keterangan Product:                                                                                                 

    16W RGB LED
    RGB nyawiji werna
    Speed luwes
    Blink fungsi '
    Padhang dimmable
    20mm fiber optic bandar diameteripun
    Max Serat Qty: 550pcs 0.75mm
    AC: 85-265V
    FR remot kontrol
    fiber optic kit

    aplikasi:

    总 应用 2

     

    Babagan awake dhewe:                                                                                                                       

    Shenzhen Kepuai fotoelektrik Technology Co., Ltd punika Produsèn anjog lan pemasok fiber optic lan cahya LED sistem wiwit 2008.

    We kudu akeh taun saka pengalaman ing industri lan ajeg bisa karo sawetara paling bergengsi perancang cahya lan arsitek ing donya.

    QQ 图片 20170713115231

    Kanthi kita kuwat Kapabilitas desain lan engineering lan Staff pinter kita, kita duwe sumber daya sing kasedhiya kanggo Pabrik kabeh produk kita in-house ing 20,000 kothak mlaku kita ing Longgang distrik Shenzhen, China, Salajengipun, kita duwe toko proformance ing Huaqiang Utara kanggo klien 'pamriksa gaya . Kita poto percoyo liwat proses Manufaktur kabeh ora mung ateges kita bisa nyedhiyani kaping timbal cendhek ing pesenan saka saingan kita, nanging uga cahya sistem sing ngarang syarat pas kita klien '.

    Dadi apa sing looking kanggo pas metu casino karo star efek cahya, nginstal ugi kolam renang kanthi ngganti werna lampu, utawa Komisi siji-of-a-jenis chandelier for Restaurant kita bisa nyedhiyani solusi kanggo ketemu karo kabutuhan.

     

    photobank (2)

    Kita tim enom lan kuat.

    Tujuan kita: Nggawa kualitas lan safety cahya kanggo urip.

    Fokus ing Market
    Fokus kabutuhan konsumen kita, klien lan distributor
    Metu menyang pasar lan ngrungokake, mirsani lan sinau
    nduweni tampilan donya
    Fokus eksekusi pasar saben dina
    Aja insatiably curious

    Certification:                                                                                                                

    photobank (1) photobank (2) photobank

    Packaging:

    Standard Packaging: kothak Carton.

    Packaging kanggo kandil: kothak Kayu.

    packaging11

    transportasi:

    123

    FAQ:                                                                                                                            

    1, bisa kita milih model beda serat dadi campuran nggunakake?
    Ya, sampeyan bisa milih model sembarang beda lan dadi campuran nggunakake.

    2, bisa kita njaluk conto?
    Ya, welcome kanggo njaluk conto kanggo testing.

    3, Carane aku bisa nginstal fiber optic cahya malang ruangan dening aku?
    Wonten instruction lan gambar teka karo barang, mung tindakake iku, prasaja lan gampang kanggo nginstal.

     

    Yen pitakonan, please aran bebas email kula ing carrie@szkepuai.com, utawa nelpon ing +86 137 6034 3155.

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !