Serat optik cahya Star Kit Ceiling lampu lampu Car ceiling hiasan starry

Short Description:


  • sumber cahya: 5W RGBW + RF remot kontrol
  • Serat Diameter: 0.5mm / 0,5 + 0.75mm
  • Jumlahe: 200 lembaran - lembaran 450
  • Price: $ 37- $ 88 (iku nganti model)
  • Detail produk

    Tags Product

    Keterangan Product:

    1. Colorful 5W RGBW 8 werna Ganti LED Optic Lampu Star Ceiling Kit

    2. kontrol Remote on / off ngalih, kontrol Remote utawa manual, 20m remot kontrol distence, ngatur pangowahan werna lan kacepetan.

    3. Remote cahya karo ora listrik, panas, UV, lan infrared.

    model sumber cahya serat Diameter

    serat Brand

    Length saka saben untaian Jumlahe serat
    AL-QCTZ-1 5W RGBW + RF remot kontrol 0.5mm serat optik AiLi 2m 200 lembaran
    AL-QCTZ-2 2.5m 200 lembaran
    AL-QCTZ-3 3M 250 lembaran
    AL-QCTZ-4 3.5m 300 lembaran
    AL-QCTZ-5 2.5m + 3M + 3.5m 300 lembaran
    AL-QCTZ-6 2.5m + 3M + 3.5m + 4m 400 lembaran
    AL-QCTZ-7 0.5mm + 0.75mm 2.5m + 3.5m 300 lembaran
    AL-QCTZ-8 0.5mm + 0.75mm 2.5m + 3.5m + 4.5m 450 lembaran

    5W kit stars ceiling 8

    123

     

    Instalasi Cathetan:

    Waé Mangga: Voltase engine cahya iku 12V, aja contect kanggo 220V kanggo nyoba, digunakake, engine bakal diobong metu.

     

     

    Carane nginstal:

    photobank (1)

    photobank

     

    aplikasi:

    总 应用 2

    Babagan awake dhewe:

    Shenzhen Kepuai fotoelektrik Technology Co., Ltd punika Produsèn anjog lan pemasok fiber optic lan cahya LED sistem wiwit 2008.

    We kudu akeh taun saka pengalaman ing industri lan ajeg bisa karo sawetara paling bergengsi perancang cahya lan arsitek ing donya.

    QQ 图片 20170713115231

    Kanthi kita kuwat Kapabilitas desain lan engineering lan Staff pinter kita, kita duwe sumber daya sing kasedhiya kanggo Pabrik kabeh produk kita in-house ing 20,000 kothak mlaku kita ing Longgang distrik Shenzhen, China, Salajengipun, kita duwe toko proformance ing Huaqiang Utara kanggo klien 'pamriksa gaya . Kita poto percoyo liwat proses Manufaktur kabeh ora mung ateges kita bisa nyedhiyani kaping timbal cendhek ing pesenan saka saingan kita, nanging uga cahya sistem sing ngarang syarat pas kita klien '.

    Dadi apa sing looking kanggo pas metu casino karo star efek cahya, nginstal ugi kolam renang kanthi ngganti werna lampu, utawa Komisi siji-of-a-jenis chandelier for Restaurant kita bisa nyedhiyani solusi kanggo ketemu karo kabutuhan.

     

    photobank (2)

    Kita tim enom lan kuat.

    Tujuan kita: Nggawa kualitas lan safety cahya kanggo urip.
    Fokus ing Market
    Fokus kabutuhan konsumen kita, klien lan distributor
    Metu menyang pasar lan ngrungokake, mirsani lan sinau
    nduweni tampilan donya
    Fokus eksekusi pasar saben dina
    Aja insatiably curious

    photobank (3)

    Certification:

    photobank (1) photobank (2)photobank

    Packaging:                                                                                                                  

     

    Standard Paket: Karton Box

    Chandelier Paket: Kayu Box

    packaging11

     

    transportasi:                                                                                                           

    123

    FAQ:                                                                                                                            

    1, bisa kita milih model beda serat dadi campuran nggunakake?
    Ya, sampeyan bisa milih model sembarang beda lan dadi campuran nggunakake.

    2, bisa kita njaluk conto?
    Ya, welcome kanggo njaluk conto kanggo testing.

    3, Carane aku bisa nginstal fiber optic cahya malang ruangan dening aku?
    Wonten instruction lan gambar teka karo barang, mung tindakake iku, prasaja lan gampang kanggo nginstal.

     

    Yen pitakonan, please aran bebas email kula ing carrie@szkepuai.com, utawa nelpon ing +86 137 6034 3155.

     

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !