kabel optik jogan instalasi fiber optic cahya serat blumbang

Short Description:


  • Serat account: Mitsubishi
  • Serat diameteripun: 0.75mm * 7 lembaran & 1.2mm * 14 lembaran & 1.5mm * 1 lembaran
  • Engine cahya: DMX 1002 / DMX 502 / DMX 1001 & 75w engine cahya
  • Akhir fitting: Pilihan
  • Detail produk

    Tags Product

    Keterangan Product:                                                                                        

    Lan kabel serat optik iku kabel ngemot siji utawa luwih serat optik kang digunakake kanggo ngirimaken cahya. Unsur serat optik biasane individu ditutupi karo lapisan plastik lan sing ing tabung protèktif cocok kanggo lingkungan ngendi kabel bakal tugasaken.

     
    Umumé ngandika, kita suggest nggunakake 1.5mm * 1 kabel, 0.75mm * 3 kabel lan 1.2 * 14 kabel kanggo cilik, medium lan panggonan amba, plus 75w / 45w / DMX1002 engine cahya.
     
    Yen sampeyan pengin dekorasi pojok blumbang, kita suggest nggunakake serat cemlorot sisih 10mm lan engine DMX 1002 cahya. 
    Mangga ngirim kita priksaan karo gambar lan syarat, banjur kita bakal ngirim quotatio a

     

    fiber optic cahya pool 2

    fiber optic blumbang cahya

    Carane nginstal:                                                                                                            

    cahya kolam renang

    aplikasi:                                                                                                                

    总 应用 2

    Babagan awake dhewe:                                                                                                                     

    Shenzhen Kepuai fotoelektrik Technology Co., Ltd punika Produsèn anjog lan pemasok fiber optic lan cahya LED sistem wiwit 2008.

    We kudu akeh taun saka pengalaman ing industri lan ajeg bisa karo sawetara paling bergengsi perancang cahya lan arsitek ing donya.

    QQ 图片 20170713115231

    Kanthi kita kuwat Kapabilitas desain lan engineering lan Staff pinter kita, kita duwe sumber daya sing kasedhiya kanggo Pabrik kabeh produk kita in-house ing 20,000 kothak mlaku kita ing Longgang distrik Shenzhen, China, Salajengipun, kita duwe toko proformance ing Huaqiang Utara kanggo klien 'pamriksa gaya . Kita poto percoyo liwat proses Manufaktur kabeh ora mung ateges kita bisa nyedhiyani kaping timbal cendhek ing pesenan saka saingan kita, nanging uga cahya sistem sing ngarang syarat pas kita klien '.

    Dadi apa sing looking kanggo pas metu casino karo star efek cahya, nginstal ugi kolam renang kanthi ngganti werna lampu, utawa Komisi siji-of-a-jenis chandelier for Restaurant kita bisa nyedhiyani solusi kanggo ketemu karo kabutuhan.

     

    photobank (2)

    Kita tim enom lan kuat.

    Tujuan kita: Nggawa kualitas lan safety cahya kanggo urip.

    Fokus ing Market
    Fokus kabutuhan konsumen kita, klien lan distributor
    Metu menyang pasar lan ngrungokake, mirsani lan sinau
    nduweni tampilan donya
    Fokus eksekusi pasar saben dina
    Aja insatiably curious

    Certification:                                                                                                              

    photobank (1) photobank (2) photobank

    Packaging:

    Standard Packaging: kothak Carton.

    Packaging kanggo kandil: kothak Kayu.

    packaging11

    transportasi:

    123

    FAQ:

    1, bisa kita milih model beda serat dadi campuran nggunakake?
    Ya, sampeyan bisa milih model sembarang beda lan dadi campuran nggunakake.

    2, bisa kita njaluk conto?
    Ya, welcome kanggo njaluk conto kanggo testing.

    3, Carane aku bisa nginstal fiber optic cahya malang ruangan dening aku?
    Wonten instruction lan gambar teka karo barang, mung tindakake iku, prasaja lan gampang kanggo nginstal.

     

    Yen pitakonan, please aran bebas email kula ing carrie@szkepuai.com, utawa nelpon ing +86 137 6034 3155.

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !