• banner2
  • banner1
  • banner3
  • kualitas

    kualitas

    Salawasna nyimpen kualitas di tempat munggaran tur mastikeun ngawaskeun kualitas produk tina unggal prosés.
  • Sertipikat

    Sertipikat

    CE, RoHS, FCC, bijil Distribusi Serat Mitsubishi optik
  • pabrik

    pabrik

    produsén profésional produk cahaya serat optik ampir 10 taun. pabrik urang aya di Shenzhen, Cina.
  • 公司 图片

Saha kami

Shenzhen Kepuai photoelectric Téhnologi Co., Ltd  nyaeta hiji produsén langsung produk cahaya serat optik saprak 2008.

Urang kudu  loba taun pangalaman  dina industri jeung rutin digawekeun ku sababaraha paling bergengsi  désainer cahaya tur arsiték  di dunya.    

Kalawan kami  kuat kamampuhan rarancang jeung rékayasa sarta staf pangaweruh urang, urang  boga daya sadia pikeun rancang sakabéh produk urang dina-imah di 20.000 suku pasagi kami di Longgang Kabupaten Shenzhen, Cina, saterusna, urang gaduh  hiji toko proformance di Huaqiang Kalér pikeun klien 'mariksa gaya . Kami timer reliance ngaliwatan prosés manufaktur sakabéh henteu ngan ngandung harti yén urang tiasa nyadiakeun kali kalungguhan pondok dina ordo ti pesaing urang, tapi ogé cahaya sistem nu tailored sasuai pasti klien kami '. 

Ku kituna naha Anjeun keur pilari pikeun nyocogkeun kaluar hiji kasino jeung béntang pangaruh cahaya, masang kolam renang jeung ngarobah warna lampu, atawa komisi hiji-of-a-jenis chandelier pikeun réstoran bisa  nyadiakeun solusi pikeun minuhan kaperluan Anjeun.

Diajar deui

kami Patner

10
11
22
23
24
26
27
31
32
33
343
panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Star