Serat optik lampu Star Kit siling lampu Lampu Car siling hiasan starry

Pondok Description:


  • Sumber lampu: 5W RGBW + RF jauh controller
  • Serat diaméterna: 0.5mm / 0,5 + 0.75mm
  • Kuantitas: 200 untaian - 450 untaian
  • Harga: $ 37- $ 88 (éta nepi ka model)
  • jéntré produk

    Tags produk

    Spésifikasi produk:

    1. Warni 5W RGBW 8 Warna Ngarobah LED optik Lampu Star siling Kit

    2. kontrol Jauh on / off switch, kontrol Jauh atawa manual, 20m kadali jauh distence, nyaluyukeun parobahan warna na speed.

    3. Jauh cahaya kalawan euweuh listrik, panas, UV, sarta infra red.

    model sumber lampu serat diaméterna

    serat Brand

    Panjang unggal strand Kuantitas serat
    AL-QCTZ-1 5W RGBW + RF jauh controller 0.5mm Serat optik AiLi 2m 200 untaian
    AL-QCTZ-2 2.5m 200 untaian
    AL-QCTZ-3 3m 250 untaian
    AL-QCTZ-4 3.5m 300 untaian
    AL-QCTZ-5 2.5m + 3m + 3.5m 300 untaian
    AL-QCTZ-6 2.5m + 3m + 3.5m + 4m 400 untaian
    AL-QCTZ-7 0.5mm + 0.75mm 2.5m + 3.5m 300 untaian
    AL-QCTZ-8 0.5mm + 0.75mm 2.5m + 3.5m + 4.5m 450 untaian

    5W kit béntang siling 8

    123

     

    Instalasi Catetan:

    Perhatian Mangga: The tegangan engine lampu téh 12V, punten teu contect mun 220V pikeun nguji, disebutkeun, mesin bakal kurban kaluar.

     

     

    Kumaha carana install:

    photobank (1)

    photobank

     

    aplikasi:

    总 应用 2

    Tentang Kami:

    Shenzhen Kepuai photoelectric Téhnologi Co., Ltd nyaeta hiji produsén ngarah sarta supplier tina serat optik jeung cahaya LED sistem saprak 2008.

    Urang kudu loba taun pangalaman dina industri jeung rutin digawekeun ku sababaraha paling bergengsi désainer cahaya tur arsiték di dunya.

    QQ 图片 20170713115231

    Kalawan kami kuat kamampuhan rarancang jeung rékayasa sarta staf pangaweruh urang, urang boga daya sadia pikeun rancang sakabéh produk urang dina-imah di 20.000 suku pasagi kami di Longgang Kabupaten Shenzhen, Cina, saterusna, urang gaduh hiji toko proformance di Huaqiang Kalér pikeun klien 'mariksa gaya . Kami timer reliance ngaliwatan prosés manufaktur sakabéh henteu ngan ngandung harti yén urang tiasa nyadiakeun kali kalungguhan pondok dina ordo ti pesaing urang, tapi ogé cahaya sistem nu tailored sasuai pasti klien kami '.

    Ku kituna naha Anjeun keur pilari pikeun nyocogkeun kaluar hiji kasino jeung béntang pangaruh cahaya, masang kolam renang jeung ngarobah warna lampu, atawa komisi hiji-of-a-jenis chandelier pikeun réstoran bisa nyadiakeun solusi pikeun minuhan kaperluan Anjeun.

     

    photobank (2)

    Kami hiji tim ngora jeung kuat.

    Tujuan kami: Bringing kualitas jeung kaamanan cahaya pikeun hirup.
    Difokuskeun Pasar
    Pokus on kaperluan pamakéna urang, klien tur distributor
    Cokot kaluar kana pasar jeung ngadéngékeun, niténan jeung diajar
    mibanda tempoan dunya
    Focus di eksekusi dina pasaran nu saban poé
    Kudu insatiably panasaran

    photobank (3)

    sertifikasi:

    photobank (1) photobank (2)photobank

    bungkusan:                                                                                                                  

     

    Baku Paket: karton Box

    Chandelier Paket: kayu Box

    packaging11

     

    transportasi:                                                                                                           

    123

    FAQ:                                                                                                                            

    1, Dupi urang milih model béda tina serat janten dicampur pamakéan?
    Sumuhun, Anjeun bisa milih modél sagala béda jeung janten dicampur pamakéan.

    2, Dupi urang meunang sampel?
    Sumuhun, ngabagéakeun kana meunang sampel pikeun nguji.

    3, Kumaha carana abdi tiasa install serat optik lampu bentang outdoor ku kuring sorangan?
    Aya instruksi jeung gambar datang jeung barang, ukur nuturkeun éta, basajan sarta gampang pikeun masang.

     

    Mun patalékan, mangga ngarasa Luncat ka surélék kuring dina carrie@szkepuai.com, atawa nelepon di +86 137 6034 3155.

     

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !