RGBW LED Serat lampu optik Star Lampu Kit siling

Pondok Description:


  • Serat brand: Taiwan AiLi
  • Serat diaméterna: 0.5mm / 0.5mm & 0.75mm
  • Kuantitas Serat: 200 untaian / 300 untaian / 400 untaian
  • Engine lampu: 5W
  • Harga: $ 37- $ 89 (éta nepi ka modél kit)
  • jéntré produk

    Tags produk

    Spésifikasi produk:                                                                                             

    1. Warni 5W RGBW 8 Warna Ngarobah LED optik Lampu Star siling Kit

    2. kontrol Jauh on / off switch, kontrol Jauh atawa manual, 20m kadali jauh distence, nyaluyukeun parobahan warna na speed.

    3. Jauh cahaya kalawan euweuh listrik, panas, UV, sarta infra red.

    model sumber lampu serat diaméterna

    serat Brand

    Panjang unggal strand Kuantitas serat
    Ck-QCTZ-1    5W RGBW + RF jauh controller   0.5mm    Mitsubishi Serat optik s 2.5m 200 untaian
    Ck-QCTZ-2 3m 250 untaian
    Ck-QCTZ-3 3,5 300 untaian
    Ck-QCTZ-4 2.5m + 3m + 3.5m 300 untaian
    Ck-QCTZ-5 2.5m + 3m + 3.5m + 4m 400 untaian
    Ck-QCTZ-6 0.5mm + 0.75mm 2.5m + 3.5m 300 untaian
    Ck-QCTZ-7 2.5m + 3.5m + 4.5m 450 untaian

    5W kit béntang siling 8

    5W kit béntang siling 4

     

    Instalasi Catetan:

    Perhatian Mangga:  The tegangan engine lampu téh 12V, punten teu contect mun 220V pikeun nguji, disebutkeun, mesin bakal kurban kaluar.

    Kumaha carana install                                                                                                        

     

    photobank (1)

    photobank

    aplikasi:                                                                                                            

    总 应用 2

    Tentang Kami:                                                                                                                

    Shenzhen Kepuai photoelectric Téhnologi Co., Ltd  nyaeta hiji produsén ngarah sarta supplier tina serat optik jeung cahaya LED sistem  saprak 2008.

    Urang kudu  loba taun pangalaman  dina industri jeung rutin digawekeun ku sababaraha paling bergengsi  désainer cahaya tur arsiték  di dunya.

    QQ 图片 20170713115231

    Kalawan kami  kuat kamampuhan rarancang jeung rékayasa sarta staf pangaweruh urang, urang  boga daya sadia pikeun rancang sakabéh produk urang dina-imah di 20.000 suku pasagi kami di Longgang Kabupaten Shenzhen, Cina, saterusna, urang gaduh  hiji toko proformance di Huaqiang Kalér pikeun klien 'mariksa gaya . Kami timer reliance ngaliwatan prosés manufaktur sakabéh henteu ngan ngandung harti yén urang tiasa nyadiakeun kali kalungguhan pondok dina ordo ti pesaing urang, tapi ogé cahaya sistem nu tailored sasuai pasti klien kami '. 

    Ku kituna naha Anjeun keur pilari pikeun nyocogkeun kaluar hiji kasino jeung béntang pangaruh cahaya, masang kolam renang jeung ngarobah warna lampu, atawa komisi hiji-of-a-jenis chandelier pikeun réstoran bisa  nyadiakeun solusi pikeun minuhan kaperluan Anjeun.

    photobank (2)

    Kami hiji tim ngora jeung kuat.

    Tujuan kami:  Bringing kualitas jeung kaamanan cahaya pikeun hirup.

    Difokuskeun Pasar
    Pokus on kaperluan pamakéna urang, klien tur distributor
    Cokot kaluar kana pasar jeung ngadéngékeun, niténan jeung diajar
    mibanda tempoan dunya
    Focus di eksekusi dina pasaran nu saban poé
    Kudu insatiably panasaran

    bungkusan:                                                                                                                

    Baku bungkusan: kotak karton

    Bungkusan keur Chandelier: kotak kayu

    packaging11

    transportasi:                                                                                                      

    123

    FAQ:

    1, Dupi urang milih model béda tina serat janten dicampur pamakéan?
    Sumuhun, Anjeun bisa milih modél sagala béda jeung janten dicampur pamakéan.

    2, Dupi urang meunang sampel?
    Sumuhun, ngabagéakeun kana meunang sampel pikeun nguji.

    3, Kumaha carana abdi tiasa install serat optik lampu bentang outdoor ku kuring sorangan?
    Aya instruksi jeung gambar datang jeung barang, ukur nuturkeun éta, basajan sarta gampang pikeun masang.

     

    Mun patalékan, mangga ngarasa Luncat ka surélék kuring dina carrie@szkepuai.com, atawa nelepon di +86 137 6034 3155.

     

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !